

Sports Car Club of British Columbia Presents "Late Spring Fling" June 8-9, 2013

This event is sanctioned by CACC and affiliated with ASN Canada FIA INC.

It is a championship points race conducted under the 2013 CACC regulations and is organized by the Sports Car Club of British Columbia at the Mission Raceway Park Road Course in Mission, BC.

Each regional group will have a points race on both Saturday and Sunday.

All Race Entries MUST be completed in MotorSportReg.com. NO manual or paper entries will be accepted, and will be considered late entries.

Entries Close: June 2nd, 2013

Entry Fees 2013		
CACC	\$265.00	CDN/USD
Additional Entry	\$125.00	CDN/USD
CACC - One Day Entry	\$175.00	CDN/USD
CACC - One Day Add'l Entry	\$85.00	CDN/USD
CACC Lapping (Saturday Only)	\$160.00	CDN/USD
Dash for Cash (Sunday Only – Must also be registered in a Regional class)	\$75.00	CDN/USD
CACC Time Attack (Sunday Only)	\$175.00	CDN/USD
CACC Novice (Saturday Only)	\$165.00	CDN/USD
Pit Passes (5 free with entry)	\$5.00	CDN/USD
Late Entry	\$60.00	CDN/USD

ALL PRICES INCLUDE 5% GST Please pay online or make cheques payable to SCCBC

Transponders: Weekend rental at track \$60.00 CDN/US for 2 days or \$35.00 CDN/US for 1 day

Notes:

- -Vehicles in timed sessions must have an operational AMB TranX260 or MYLAPS Car Classic, Flex or Direct Power transponder.
- -Open to vehicles eligible under current ASN Canada FIA, CACC, SCCA, or ICSCC regulations.
- -Insurance shall be as per ASN Canada FIA and CACC regulations.
- -Time Attack and Lapping entrants must comply with the current CACC Discipline Regulations.

Paved Paddock Spaces: Paddock reservations are made with your registration on MotorsportReg.com. Please indicate your 1st, 2nd and 3rd choices. They will be assigned in the order the entries are received. If your entry is late or you do not indicate your choices, your pit assignment will be determined at registration from any remaining. The back row will be allocated to pre-approved trailers first.

Registration Enquiries: SCCBC Registrar, Marc Ramsay, Phone: (604) 816-6272 (No calls after 8pm), Email: registrar@sccbc.net,

Registration Hours: Friday 5:30pm - 7:30pm (Tech to 7:30pm)

Saturday 7:00am - 11:00am Sunday 7:30am - 10:30am

Notes: 1) There are recycling containers for waste fluids in the tech area and garbage bin along the back road of the paddock. Please do your part to clean up.

- 2) Consumption of Alcoholic Beverages is NOT PERMITTED during an event.
- 3) Weekend schedule will be available at Registration.

This Event will have the 7 groups as follows		
Closed Wheel 1: IP1, IP2, IPE, GT1, GT2, GT3, GTU, B-Spec	Novice Closed Wheel (Saturday Only)	
Closed Wheel 2: GTL, GTM, GTO, IP3, SM, PRO3	CACC Lapping (Saturday Only)	
Open Wheel: FF, FV, FL, S2000, ASR, BSR, NOW (NOW – Sat only)	Dash for Cash (Sunday Only)	
	Time Attack (Sunday Only)	

SCCBC Race Chair: Irene Chambers

This announcement forms part of the Supplementary Regulations



Sports Car Club of British Columbia Presents "Late Spring Fling" June 8-9, 2013

FRIDAY: SATURDAY: Registration & Tech from 5:30PM to 7:30PM. Main Gate Closed at 10:30PM !PLEASE DO NOT BLOCK PAVED LANES WHILE LOADING TRAILERS!

!PLEASE DO NOT BLOCK PAVED LANES WHILE LOADING TRAILERS!						
7:00 Main Gate Opens - Registration & Tech Opens						
8:00	-	8:30		Mandatory Novice Track Walk	Meet @ PreGrid	
8:30	-	8:45		Novice Drivers Meeting	Meet @ Pit 1	
8:30	8:30 Mandatory Drivers Meeting at Pre-Grid					
9:00	-	9:15		Closed Wheel 2	Practice	15 min
9:20	Mandatory CACC Lapping Cars Meeting at Pit 51					
9:20	-	9:35		Open Wheel & N O/W	Practice	15 min
9:40	-	9:55		Closed Wheel 1	Practice	15 min
10:05	-	10:25		Novice Closed Wheel	Practice	20 min
10:30	-	10:50		CACC Lapping #1	Lapping	20 min
10:55	-	11:10		Closed Wheel 2 Race 1	Qualifying	15 min
11:00	11:00 Registration Closed					
11:20	-	11:35		Open Wheel & N O/W Race 1	Qualifying	15 min
11:40	-	12:00		Novice Closed Wheel	Practice	20 min
12:00	- 1:00 Lunch					
1:00	-	1:15		Closed Wheel 1 Race 1	Qualifying	15 min
1:20	-	1:40		CACC Lapping #2	Lapping	20 min
1:45	-	2:05		Novice Closed Wheel	Race	20 min
2:15	-	2:35		Closed Wheel 2 Race 1	Race	20 min
2:45	-	3:05		Open Wheel & N O/W Race 1	Race	20 min
3:15	-	3:35		Closed Wheel 1 Race 1	Race	20 min
3:45	-	4:05		CACC Lapping #3	Lapping	20 min
10:30PM MAIN GATE CLOSED - OPENS AT 7:00AM						

SUNDAY:

7.20	Main	Coto Onon	a Desistration and Tech Onese		
	7:30 Main Gate Opens – Registration and Tech Opens				
9:00	Man	Mandatory Drivers Meeting at Pre-Grid			
9:30	-	9:45	Closed Wheel 2	Practice	15 min
9:45	9:45 Mandatory Time Attack Drivers Meeting at Pit 45				
9:50	-	10:05	Open Wheel	Practice	15 min
10:10	-	10:25	Closed Wheel 1	Practice	15 min
10:30	Registration Closed				
10:35	-	10:50	Time Attack	Practice	15 min
10:55	-	11:10	Closed Wheel 2 Race 2	Qualifying	15 min
11:15	-	11:30	Open Wheel Race 2	Qualifying	15 min
11:40	-	11:55	Closed Wheel 1 Race 2	Qualifying	15 min
11:55	-	1:00	Lunch		
1:00	-	1:20	Dash for Cash	Race	20 min
1:30	-	1:45	Time Attack	Practice	15 min
1:55	-	2:15	Closed Wheel 2 Race 2	Race	20 min
2:25	-	2:45	Open Wheel Race 2	Race	20 min
2:55	-	3:15	Closed Wheel 1 Race 2	Race	20 min
3:25	-	3:45	Time Attack	Time Attack	20 min
3:45	3:45 End Of The Day – Thank You for Racing at Mission Raceway Park Road Course				

ALL TIMES SUBJECT TO CHANGE AT ORGANIZER'S DISCRETION

This Event will have the 7 groups as follows		
Closed Wheel 1: IP1, IP2, IPE, GT1, GT2, GT3, GTU, B-Spec	Novice Closed Wheel (Saturday Only)	
Closed Wheel 2: GTL, GTM, GTO, IP3, SM, PRO3	CACC Lapping (Saturday Only)	
Open Wheel: FF, FV, FL, S2000, ASR, BSR, NOW (NOW – Sat only)	Dash for Cash (Sunday Only)	
	Time Attack (Sunday Only)	



2013 SCCBC "Dash for Cash" Sunday June 9th

- Open to all closed wheel cars registered in another run group this weekend.
- Entry fee of \$75
- Open only to first 30 entrants registered on MotorsportReg.
- No practice or qualifying sessions.
- 75% of entry fee will be contributed to the prize fund.
- Drivers will receive 2 pre-race warm up laps.
- Race will be 10 laps with a staggered start (based on driver declared times slowest released first) from the pit lane.
- All Drivers will declare a fast-lap time which will be used to calculate start position and start release timing.
- Any driver who posts a lap time faster than the declared time will be black flagged and disqualified.
- Should a restart be required, cars will be released from the pit lane in intervals based on the last completed lap.
- No on-board or external timing allowed. Violators will be disqualified.
- Drivers not exercising due caution during yellow flag situations will be penalized.
- Entrants fast-lap times will NOT be made public. You will submit this time at registration. Fast-lap times will be checked against previous results for legitimacy.
- Once registration closes, the starting grid will be determined and posted.
- Cars will be released slowest to fastest (based on 10 lap multiplier) from the hot pit lane.
- Any cars with matching fast-lap times will draw straws for release order.

- Zero tolerance for anyone who breaks their posted fast-lap time. You will be black flagged and DQ'd.
- Your fast-lap time will be a very important choice as the difference between your time and the slowest car will be multiplied by 10. So, if you post a time 10 seconds faster than the slowest car, you will be released 100 seconds after the slowest car.

Registration is now available on MotorsportReg. Enter today as only the first 30 entries received will be accepted.

Prize payout

1st - 40%

2nd - 27%

3rd - 16%

4th - 12%

5th - 5%

Are you skilled enough to win a sprint?

Prove it!